Vetlanda, Daimler Buses Sverige AB

Number of Employees

51-250

Year of Foundation

1995

Benefits

Address

Lasarettsgatan 30

574 40 Vetlanda

Sweden

Daimler Buses Sverige

Vi, Daimler Buses Sverige AB (tidigare EvoBus Sverige AB) är ett dotterbolag till Daimler Truck AG och har vårt huvudkontor i Vetlanda. Vi är en del av Daimlers bussdivision. Med våra varumärken Mercedes-Benz, Setra, OMNIplus och BusStore säljer vi inte bara bussar. Genom försäljning av nya bussar samt kvalitetstestade begagnade bussar och olika tjänster inom bussområdet erbjuder vi våra kunder en pålitlig helhetsservice.

 

Hos Daimler Buses finns allt samlat under ett tak – vår professionella reparations- och reservdelsservice för bussar finns tillgänglig för våra kunder över hela Europa. Vid stopp och olyckor i ett annat land kan våra kunder när som helst kontakta en sakkunnig kontaktperson och få hjälp på sitt modersmål.

 

Vårt produktutbud omfattar ett stort urval av tekniskt avancerade och lokalt utsläppsfria stads-, regional- och turistbussar från de framgångsrika märkena Mercedes-Benz och Setra. För elbussar erbjuder vi lösningar och rådgivning inom områdena eMobility Consulting, laddningshantering och infrastruktur.

 

Som Europas nummer 1 för begagnade bussar bidrar vi även till hållbarhet i vår verksamhet med varumärket BusStore, genom försäljning av begagnade bussar bidrar vi till att skapa hållbar mobilitet.

 

Det är dessutom viktigt för oss att våra kunder, medarbetare och förare alltid är uppdaterade på den senaste tekniken. Därför erbjuder vi utbildning och fortbildning, särskilt för elbussar, samt förar- och verkstadsutbildningar. Hela utbildningsutbudet går under vårt servicemärke OMNIplus.

 

För att säkerställa att din buss alltid är redo för användning erbjuder vi våra kunder verkstäder med högutbildade och erfarna experter samt en heltäckande service med stor tillverkar- och produktkunskap, från rådgivning till 24-timmarsservice, över hela Europa. OMNIplus står inte bara för den komplett busservice utan även för 24-timmarsservicen. Vi erbjuder denna haveri- och akutservice till våra kunder dygnet runt, 365 dagar om året. Vår service för dina nya och begagnade bussar omfattar omedelbar hjälp vid mindre fel och haverier, professionella olycksreparationer, karosseri- och lackeringsarbeten, glasservice, golvreparationer på våra tekniskt moderna specialistverkstäder och pålitligt underhåll. Utöver servicen erbjuder vi även rätt originalreservdelar och personlig rådgivning från våra reservdelsexperter. Bussar är vår passion. Och det är även våra kunder.

 

Vår portfölj: Nya och begagnade bussar av märkena Mercedes-Benz och Setra. Alla bussar är inte likadana, eftersom varje buss utrustning och funktioner anpassas efter köparens personliga önskemål och krav. Hos oss får kunderna inte bara en buss från produktionen – vi fokuserar på individuella, kvalitativa och hållbara mobilitetslösningar. I vårt produktutbud finns ett brett utbud av bränslesnåla och lokalt utsläppsfria bussar från Mercedes-Benz och Setra. Dessutom betjänar vi marknaden för begagnade bussar för försäljning och flexibel leasing med vårt varumärke BusStore i Sverige och på fleraplatser i Europa. BusStore är Europas nummer 1 för begagnade bussar till överkomliga priser. Stads-, regional- och turistbussarna är indelade i olika fordonsklasser (brons, silver och guld) beroende på användning och skick och övertygar med kvalitet, komfort, säkerhet och miljövänlighet.

 

Bussunderhåll: Vi genomför professionella fordonskontroller i enlighet med lagstadgade krav och kontrollerar på så sätt att bussarna är i driftsäkert skick. Inspektionerna utförs av vår expertpersonal för att säkerställa att de höga mobilitetskraven och säker fordonsfunktion uppfylls.

 

Bussverkstad: Professionell olycksreparation med reservdelsservice. Bussarna återlämnas i toppskick. Vi erbjuder våra kunder en professionell reparations-, underhålls- och reservdelsservice från OMNIplus i våra tekniskt moderna, utrustade bussverkstäder.

Fördelarna med OMNIplus-tjänsten:

  • Snabb vägassistans och reparation för bussar
  • tekniskt moderna verkstäder och bussreservdelar till förmånliga priser
  • professionellt underhåll med expertinspektion för långvarig prestanda

Mercedes-Benz

Setra

OMNIplus

 

Kontakt:

daimlerbuses.sverige@daimlertruck.com

+4638319600 

 

Legal information